Greencom PC

  • Copy of High end gaming

Greencom PCer er utviklet og spesialbygd for å maksimere gaming-ytelse. Alle Greencom PCer er satt sammen av de nyeste komponentene på markedet, kombinert med unike og futuristiske design preget av RGB-belysning. Belysning styres enten med knapper på selve PCen eller medfølgende programvare, slik at du får velge om du vil ha fullt med ulike lyskombinasjoner, eller om du bare vil ha det helt mørkt. 

INNOVATIV PC-KJØLING: Med en Greencom PC så får du gode kjøleløsninger som minimerer støy, samtidig som at det holder PCen kjølig. Dette er med på å forlenge levetiden og forbedre stabiliteten på PC-komponentene, i tillegg til at du slipper å høre på irriterende viftestøy. Viftehastigheten justeres automatisk til temperaturen på komponentene, og du får også muligheten til å justere dette selv. 

OPPGRADERINGSMULIGHETER: Våre Greencom maskiner er også bygd for deg som ønsker å kunne oppgradere PCen din ved en senere anledning. Vi utstyrer maskinene våre med de nyeste chipset som er tilgjengelig. Dersom du ønsker å oppgradere noen av komponentene om et par år, så er dette en stor fordel! Slik får du en Gaming PC som holder deg i mange år fremover. 

FÅ EN YTELSESBOOST MED KUNSTIG INTELLIGENS: Med en banebrytende AI-rendering med Nvidia DLSS så gir Greencom PCer deg høyere FPS med kompromissløs bildekvalitet. Dette gjøres ved hjelp av prosessering fra dedikerte Tensor-kjerner på GeForce grafikkort. På denne måten kan du skru opp grafikkinnstillingene og oppløsningen for å få en enda bedre visuell spillopplevelse!

Greencom PC

Plug And Play: Alle våre PCer leveres ferdig installert med Windows 11 Pro, i tillegg til de nyeste driverne og oppdateringene som er tilgjengelig. Det eneste du trenger å gjøre selv er å skru på PCen! 

Vet du ikke hvilken PC du trenger? Vi hjelper deg gjerne! Ta kontakt med oss på tlf 40000161 eller på chatten nede i venstre hjørnet.