Greencom - Vårsalg

  • Copy of High end gaming

Greencom PCer er utviklet og spesialbygd for å maksimere gaming-ytelse. Alle Greencom PCer er satt sammen av de nyeste komponentene på markedet, kombinert med unike og futuristiske design preget av RGB-belysning. Belysning styres enten med knapper på selve PCen eller medfølgende programvare, slik at du får velge om du vil ha fullt med ulike lyskombinasjoner, eller om du bare vil ha det helt mørkt. 

Med en Greencom PC så får du gode kjøleløsninger som minimerer støy, samtidig som at det holder PCen kjølig. Dette er med på å forlenge levetiden og forbedre stabiliteten på PC-komponentene, i tillegg til at du slipper å høre på irriterende viftestøy. Viftehastigheten justeres automatisk til temperaturen på komponentene, og du får også muligheten til å justere dette selv. 

Våre Greencom maskiner er bygd for deg som ønsker å kunne oppgradere PCen din ved en senere anledning. Vi utstyrer maskinene våre med de nyeste chipset som er tilgjengelig. Dersom du ønsker å oppgradere noen av komponentene om et par år, så er dette en stor fordel! 

Alle våre PCer leveres ferdig installert med Windows 11 Pro, i tillegg til de nyeste driverne og oppdateringene som er tilgjengelig. Dette er altså Plug And Play, slik at det eneste du trenger å gjøre er å koble til PCen.