E-sportskjermer

Galactic-skjermer

er skapt for å gi deg den ultimate spillopplevelsen i E-sport og gaming, samtidig som de gir mest mulig verdi for budsjettet ditt. Nyt lynrask og jevn spilling med krystallklare farger og innebygd NVIDIA G-Sync-kompatibel teknologi.

SKAPT FOR E-SPORT: 

Som støttespiller av Norsk E-sport er det avgjørende for oss at spillopplevelsen og ytelsen prioriteres. Dette er også hvorfor noen profesjonelle E-sportprofiler velger å spille på en Galactic-skjerm, og at disse har blitt brukt i turneringer i Norges største e-sportliga, Good Game-ligaen

LYNRASKT DISPLAY:

Med et krystallklart, lynraskt display med oppdateringsfrekvens på opptil 360Hz, jevne bilder og lav responstid på kun 1ms, så vil du kunne nyte spill på et nytt nivå. 

IPS-PANEL:

Monitorene i Galactic-serien er utstyrt med et IPS-panel. Dette betyr at det ikke oppstår bildeforvrengning, i tillegg til minimalt med fargeskift når man ser på den fra forskjellige vinkler. I tillegg så tilbyr IPS-panelet klare bilder med detaljert grafikk, samtidig som at den optimaliserer skjermfarge og lysstyrke. Greencom E-sport skjermer har en høy fargespekter-dekning. På den måten så ser både farger og detaljer i spill mer realistiske og rafinnerte ut.

KRYSTALLKLARE FARGER:

Galactic-skjermene har en høy fargespekter-dekning. På den måten så ser både farger og detaljer i spill mer realistiske og rafinnerte ut.

ET RAMMELØST DESIGN: 

Med et stilrent design uten rammer så passer den perfekt inn på ethvert skrivebord. Opplev bedre kontinuitet dersom du har flere skjermer tilkoblet!

ANTI-FLICKER-TEKNOLOGI: 

Vanlige skjermer har normalt en flimmerhastighet på omtrent 200 ganger per sekund. Dette er ikke synlig for det blotte øye, men det forårsaker allikevel tretthet over tid, samtidig som at man belaster øynene. Ved at mengden flimmer er redusert, så får du en svært komfortabel bildeopplevelse.

DESIGNED IN NORWAY: 

Monitorene i Galactic-serien er designet i Norge. Det er også et fysisk PC-verksted i Oslo hvor det gjennomføres tester og reparasjoner av skjermer og stasjonære PCer. 

E-sportbanner

Vet du ikke hvilken skjerm du trenger?

Vi hjelper deg gjerne! Ta kontakt med oss på tlf 40000161 eller på chatten nede i venstre hjørnet.