Greencom Laptops

  • Greencom ST Laptops
  • Greencom PLUS Laptops
  • Greencom ZERO Laptops

Greencom Gaming Laptops 

ble utviklet med målet om å skape markedets kraftigste og mest allsidige bærbare gaming pcer. For å maksimere ytelsen er laptopene utstyrt med den nyeste teknologien på markedet fra ledende produsenter som Intel, Nvidia og AMD. Gaming Laptopene er utstyrt med klassens beste skjermer, high-end grafikk og innovative kjøleløsninger, slik at spillopplevelsen tas til et nytt nivå!

INNOVATIV LAPTOPKJØLING:

Med en Greencom Laptop så får du en unik kjøleløsning som minimerer støy, samtidig som at det holder laptopen kjølig. Greencom Laptops er utstyrt med dedikerte termiske løsninger for både CPU og GPU. Med større vifter og bredere "heatpipes" så får man maksimal kjøling med minimal støy mens man spiller!

LYNRASK DISPLAY:

Med et lynraskt display med høy oppdateringsfrekvens, jevne bilder og svært lav responstid, så får du oppleve en helt ny måte å spille på!

RTX 40-SERIES GRAFIKKORT, 13.GEN INTEL OG DDR5:

Laptopene leveres med den aller nyeste teknologien. Her får du en laptop både med RTX 40-Series grafikkort, 13.Gen Intel prosessor og DDR5-minne! 

FÅ EN YTELSESBOOST MED KUNSTIG INTELLIGENS:

Med en banebrytende AI-rendering med Nvidia DLSS så gir Greencom Laptops deg høyere FPS med kompromissløs bildekvalitet. Dette gjøres ved hjelp av prosessering fra dedikerte Tensor-kjerner på GeForce RTX. På denne måten kan du skru opp grafikkinnstillingene og oppløsningen for å få en enda bedre visuell spillopplevelse!

Esportbannerbig

Greencom RGB-lys med panorama lysdesign:

Velg om du vil ha alt på med ulike lyskombinasjoner, eller om du bare vil ha det helt mørkt. Belysning styres i medfølgende programvare.

Plug And Play:

Alle våre Gaming PCer leveres med Windows 11 Pro, Bluetooth v5.2 og Wi-Fi 6 ferdig installert, samt de nyeste driverne og oppdateringene. Dette gjør at du kan game fra det øyeblikket du åpner PCen for første gang!

Vet du ikke hvilken laptop du trenger?

Vi hjelper deg gjerne! Ta kontakt med oss på tlf 40000161 eller på chatten nede i venstre hjørnet.