E-sport

Esportbannerbanner

Fremtidens Champions - Stolt Sponsor av Norsk E-sport.

Det er ingen tvil om at vi i Greencom brenner for gaming og Esport. Vi jobber uavbrutt med et felles mål – å styrke Esport-miljøet i Norge og heve det til et nytt nivå. Dette handler ikke bare om teknologi, men også om samfunnet vi bygger. Vi har en fast tro på Norges Esport-scene og dets uutnyttede potensial. Derfor er vi stolte over å ha etablert et samarbeid med to av landets fremste Esport-lag. Gjennom våre partnerskap, håper vi å løfte Esport i Norge, skape et solid støttenettverk og dyrke fremtidens topptalenter i E-sport.

 

AW3 E-Sport - 5X seiere i Telialigaen på rad.

AW3 er mer enn bare en E-sport organisasjon - det er en drivkraft for forandring. Med et sterkt fokus på å hjelpe unge spillere å oppnå sine drømmer, setter AW3 gode rollemodeller og påvirker positivt i e-sportmiljøet. De er bevisst på at mål kan nås gjennom gode verdier og dedikasjon. AW3 tar en helhetlig tilnærming til trening, kombinerer in-game teknikker med mental trening, fysioterapi og ernæringsplanlegging. Med sterk empati, fokus på individ, spill, sinn og hjerte, har AW3 ført sine spillere til toppen av en rekke Rocket League-turneringer, både nasjonalt og internasjonalt. Som en stolt sponsor, så gleder vi i Greencom oss til å støtte og følge AW3 på veien til nye høyder. 

aw3banner

 

Riddle E-Sport - 4X vinner i League of Legends.

Som 4X vinner i Norsk League of Legends, har Riddle etablert seg som en ledende kraft i bransjen. Ikke bare det, de strekker seg utover sine egne prestasjoner og jobber aktivt med å bringe norsk e-sport ut til det globale publikummet. De er også sterkt engasjert i å fremme norsk E-sport og gaming, hvor de samarbeider med skoler og organisasjoner for å utvikle e-sport tilbud. Vi er stolt sponsor av et av Norges mest suksessfylte E-sport organisasjoner og vi gleder oss til veien videre. 

riddlebanner

 

Beacon: Norges Valorant League - Gamer.no

Som hovedsponsor for Beacon, den offisielle Valorant turneringen, er vi stolte over å støtte en plattform som gir spillere mulighet til å kvalifisere seg til de prestisjetunge Valorant- Challenger -Master og Champions. Her får de møte de fremste lagene i verden. Vi er også sponsor for Norwegian Valorant League, et nystartet initiativ i regi av Gamer.no. Gjennom disse plattformene fortsetter Greencom å støtte utviklingen av E-sport i Norge, og vi ser frem til spenningen og talentene som vil vise seg på denne scenen!

beacon

valorantNorway