PC Verksted

Greencom PC Verksted

Våre dyktige PC-teknikere er klare for å hjelpe!

Skulle det oppstå behov for service eller reparasjon av Greencom PC, så er dette noe vi selvfølgelig fikser!

Vi tilbyr reparasjon av alle PCer kjøpt gjennom Greencom. Det utføres service på alt fra kabinett og vifter til elektriske komponenter. Dette gjelder selvsagt uavhengig om saken er garantisak eller ikke. 

Hos Greencom handler du trygt!

Vi har et fysisk PC-verksted i Oslo hvor det gjennomføres reparasjoner av stasjonære PCer. 

Digital service: Vi tilbyr lynraske løsninger av servicesaker ved sending av deler og veiledning på hvordan å montere disse. Dette er ett alternativ som settes pris på av veldig mange, da de slipper å dra til PC-verkstedet eller evt. sende hele PCen sin til verkstedet for reparasjon. 

Reparasjon av Greencom PC

Hvis det skulle oppstå behov for service eller reparasjon av din Greencom PC, så ta kontakt med oss på support@greencom.no eller send en melding via chatten nede til venstre! Da får vi hjulpet deg med å finne en løsning på problemet ditt. Hvis det viser seg at det er behov for å sende inn PC til PC-verksted, så sender vi deg eventuelt et serviceskjema som fylles ut, og en returetikett hvis du ønsker å sende den inn.

Greencom PC-tjenester

Vi i Greencom tilbyr også andre PC-tjenester for våre kunder som har en Greencom PC.

Med våre tjenester får du all den hjelpen du trenger til produktene dine. Disse tjenestene gjør at PCen din varer lenger, får færre problemer og er bedre beskyttet mot internettrusler.

Vi tilbyr programvarer som Norton Antivirus og VPN som vil hjelpe med beskyttelsen på PCen din. Har du en PC som kjører sakte? Ser du uønskede annonser og popup-vinduer? Da kan PCen din være infisert med virus eller andre spionprogrammer. Da har vi ekspertisen til å fikse disse problemene!

Sjekk ut våre tjenester her!

Se også:

Greencom stikkord:
Er Greencom svindel? Nei, Greencom er ikke svindel. Greencom leverer Gaming PCer over hele Skandinavia, og dette har de drevet med siden 2018. 
Er Greencom trygt? Ja, Greencom er helt trygt. Greencom er en anerkjent aktør av stasjonære PCer i Norge og resten av Skandinavia. I tillegg så får du med 3 års garanti, 60 dagers åpent kjøp og livstidsstøtte ved kjøp av PC!
Greencom erfaringer - kunders erfaringer av greencom.no. Her kan du lese erfaringer fra tidligere kunder hos greencom.no
Greencom omtaler - omtaler av greencom.no og PC-tester. Her kan du lese omtaler fra tidligere kunder hos greencom.no
Greencom anmeldelser - anmeldelser av greencom.no og PC-tester. Her kan du lese anmeldelser fra tidligere kunder hos greencom.no
Greencom trustpilot - trustpilot omtaler om Greencom. Her kan du lese trustpilot omtaler fra tidligere kunder hos greencom.no
Greencom review - review av greencom.no. Her kan du lese reviews av greencom norge fra tidligere kunder hos greencom.no
omtale greencom.no - omtaler av greencom.no. Her kan du lese omtaler fra tidligere kunder hos greencom.no
Er Greencom bra? Ja, Greencom er kjempeflinke når det kommer til kundeservice og kundeoppfølging.
greencom pc test -  test av greencom sine pcer.
greencom test - test av greencom når det kommer til kundeservice.