Om oss

 

​HISTORIEN VÅR
Historien bak Greencom startet i 2012 av Oskar Garnes. Vi har i årevis bygget utallige PCer, og på grunn av denne brennende interessen så startet vi Greencom. Vi startet opp Greencom i september 2019, og siden har vi opplevd en enorm vekst med mange nye kunder. Gjennom lageret vårt på Vippetangen i Oslo så selger vi via nett.

​DREVET AV EKSPERTER
Greencom drives av eksperter med en stor "passion" for gaming. Allerede siden vi ble etablert i september 2019, så har vi levert over 10.000 High-End Greencom PCer. 

Vi drives av ambisjonen vår om å gi kundene den aller beste gamingopplevelsen, og det er nettopp derfor vi gjør alt vi kan for at du skal bli fornøyd, samtidig som at vi tilbyr noen av de mest konkurransedyktige prisene på markedet.

GAMING ER VÅR KJERNEKOMPETANSE OG "PASSION"
Våre Greencom PCer er bygd etter fokus på design, ytelse og kvalitet. Gjennom vår årelange kunnskap og erfaring innenfor data, så har vi satt sammen builds som passer perfekt til nye og moderne spill, kombinert med den nyeste teknologien på markedet og solid support. Her får du Gaming PCer som varer deg i mange år fremover, med fantastiske oppgraderingsmuligheter til senere.

Et av de mange målene våre er å levere Norges beste Gaming PCer til en best mulig pris!

Se også:

stikkord:

Er Greencom svindel? Nei, Greencom er ikke svindel. Greencom leverer Gaming PCer over hele Skandinavia, og dette har de drevet med siden 2019. 

Er Greencom trygt? Ja, Greencom er helt trygt. Greencom er en anerkjent aktør av stasjonære PCer i Norge og resten av Skandinavia. 

Greencom erfaringer, greencom trustpilot, greencom review, greencom anmeldelser, omtale greencom.no