Trådløst nettverkskort

Nettverkskort er nøkkelen til en optimal online-opplevelse over Wi-Fi og gir din PC mulighet til å koble til trådløst internett. Selv om de fleste stasjonære PCer tradisjonelt ikke er egnet for trådløs tilkobling, kan de med en enkel USB-adapter eller nettverkskort raskt få Wi-Fi-tilgang. Dette sikrer lynraske nedlastinger, strømmer i topp kvalitet, og spill uten forsinkelser.

Spill uten forsinkelser: Våre tilpassede Greencom nettverkskort skiller seg ut i denne kategorien. De tilbyr ikke bare imponerende hastigheter på opptil 1300mb/s, men også dobbelt båndbredde, som støtter både 2.4GHz og 5GHz bånd. Med kraftige dual 5dBi antenner, kan du forvente en sterk og stabil forbindelse overalt i hjemmet, og de er kompatible med et bredt spekter av operativsystemer fra Windows 7 til 11.

Innebygd Bluetooth: Våre Greencom nettverkskort leveres innebygd med Bluetooth 4.2, som tilbyr raskere tilkoblingshastigheter og bredere dekning, og gjør det enkelt å koble til alle Bluetooth-enheter. Sikkerhet er også prioritert, med støtte for 64/128-bit WEP, WPA, og WPA2 for å beskytte nettverket ditt mot uvedkommende.