Teknologi

Greencom PC

​Konstruert for maksimal gaming-ytelse
Hver eneste Greencom PC begynner livet i vår PC-lab. Vi designer, tester, bygger og finjusterer alle aspekter av pcene våre for å sikre at de er mer solide enn noen gang.
Hver detalj betyr noe, ned til hvordan ledninger og kabler er plassert.

Når det kommer til våre Greencom CPU-kjølere så kjører vi programmer for å analysere "airflow", støynivå, prosessortemperatur og prosessorbelastning, slik at vi stadig kan optimalisere dem for bedre ytelse.

Morgendagens PCer, i dag

Siden vi startet opp i 2018, så har vi satt til side en stor andel til FoU for å forbedre hver eneste PC, CPU-kjøler og gamingskjerm vi lager.
Gjennom årene så har vi stadig tilpasset og endret på produktene våre for å imøtekomme tilbakemeldinger fra kundene våre - over 20.000 av dem over hele Norden.


  • Antall timer til FoU
  • Antall prototyper
  • Antall timer brukt på testing
  • 5 000+
  • 353
  • 10 000+

Over bransjestandarder

Vi tar testing av produkter veldig seriøst. Det er derfor hver PC og CPU-kjøler blir satt gjennom flere stresstester, i tillegg til at de blir inspisert under høy load og temperatur.  

Hvordan vi designer og tester våre Greencom CPU-kjølere

Fra datasimuleringer til stresstester i PC-lab og med FPS- og temperatur-tester i spill, så sørger vi for at hver komponent er bygd for å vare. Hvis det er noe som skårer littegrann under kravene, så går vi tilbake for å redesigne det. 

Materialer

Prosessorkjøleren din skal se og yte like bra som den gjorde på dag 1. Derfor undersøker vi selve sammensetningen av hvert lag av materialene som CPU-kjølerne våre består av, slik at de varer lenger og kjøler bedre.

Opptil 5 års utvidet garanti

Greencom PCer og CPU-kjølere er konstruert for å kunne gi deg kraftig ytelse i spill i årene som kommer. Det brukes mye tid på å lete etter mer holdbare materialer og lage kulere design. Dette er også grunnen til at når noe ikke fungerer som det skal, at vi er klare for å fikse det for deg. Vår 5-års utvidede PC-service dekker deg for årene som kommer, slik at du heller kan fokusere på gamingen.

Livstidsstøtte: Uansett hvor lenge siden det er da du kjøpte maskinen, så hjelper vi deg med å feilsøke og løse eventuelle problemer med PCen din.

* Motta en gratis 2-års utvidelse for en total garantiperiode på 5 år når du deler et bilde av Greencom PCen din. Les mer om vårt utvidede 2-års garantiprogram her.

Se også:

 De Ultimate Gaming PCene | Greencom PC