OM GREENCOM
HISTORIEN VÅR

Historien bak Greencom startet i 2012 av Oskar Garnes. Vi har i årevis bygget utallige PCer, og nettopp på grunn av denne brennende interessen så startet vi Greencom. Vi startet opp Greencom i september 2019, og dette har vært en stor suksess. Gjennom lageret vårt på Vippetangen i Oslo så selger vi nå via nett, og vi jobber bestandig med å ekspandere og utvikle Greencom.

Greencom drives av eksperter med en stor "passion" for gaming. Allerede etter at vi ble etablert i september 2019, så har vi nå solgt over 2000 High-End Greencom PCer. Et av de mange målene våre er å bli en av Norges største forhandlere av Gaming PCer og gamingprodukter. Vi drives av ambisjonen vår om å gi kundene den aller beste gamingopplevelsen, og det er nettopp derfor vi gjør alt vi kan for at du skal bli fornøyd, samtidig som at vi tilbyr noen av de mest konkurransedyktige prisene på markedet. Det siste året så har vi opplevd en ekstrem vekst med nye kunder, og denne veksten skal vi fortsette med.

Våre Greencom PCer er bygd etter fokus på design, ytelse og kvalitet. Gjennom vår årelange kunnskap og erfaring innenfor data, så har vi satt sammen builds som passer perfekt til nye og moderne spill, kombinert med den nyeste teknologien på markedet og solid support. Her får du Gaming PCer som varer deg i mange år fremover, med fantastiske oppgraderingsmuligheter til senere.

DREVET AV EKSPERTER
GAMING ER VÅR KJERNEKOMPETANSE
pcbygg.jpg
KONTAKT

Adresse: Akershusstranda 21, 0150 Oslo

Tlf: 40 00 01 61

E-post kundeservice: support@greencom.no

SNARVEIER
FRI FRAKT PÅ ALLE PCER
INFORMASJON
SUPPORT

Greencom Garnes, Tlf 400 00 161. Org nr: 821 489 202 MVA

© 2020 by Greencom Garnes, Birgitte Hammers vei 3D 1167 Oslo. All rights reserved.