MER INFORMASJON

Alle PCene leveres ferdig installert og oppdatert med Windows 10 Pro med de nyeste driverne som er tilgjengelig. Vi installerer ikke noe unødvendige programmer som gjør at maskinen blir treg eller viser reklame. PCene er altså helt klare til bruk med engang du plugger i PCen (Plug And Play).

pcbygg.jpg

Når du kjøper PC hos oss så vil du alltid få garanti på opptil 2 år! Dette gjør vi fordi vi vet at alle PCene våre er i toppkvalitet, og at de kommer til å fungere helt perfekt i årene videre. Du kan derfor føle deg trygg når du handler med oss.

Hvis det skulle oppsto noe problem med PCen, så fikser vi opp i dette 100%, og da sender du den bare inn til service hos oss. Vi finner ut hva som er galt og kompenserer for dette. Da slipper du å føle deg utrygg etter et eventuelt kjøp.

Hos oss kan du trygt og enkelt betale med kort eller Vipps. Ved betaling med bankkort reserveres kun beløpet på kontoen din. Ved eventuell avbestilling kan vi enkelt fjerne reservasjonen og sende tilbake pengene tilbake til kontoen din innen et par virkedager.

Alle oppgaver håndteres med et veldig sikkert, globalt krypteringssystem fremstilt av VISA og Mastercard som gjør at ingen utenforstående kan se noe kortdetaljer. Greencom lagrer ikke noe kortinformasjon. Du kan derfor handle trygt og sikkert hos oss med bank/kredittkortet ditt. Betalingen blir behandling av vår partner "Stripe", som sikrer dette etter 1 PCI DSS standard. 

Hvis du velger å hente maskinen hos oss i Oslo (adresse Birgitte Hammers vei 3D, så kan du betale når du henter den med Vipps. Da skriver du tidspunkt og dato på når du ønsker å hente den som en kommentar. Deretter så kontakter vi deg og finner et tidspunkt som passer for begge. Det er som regel mulig å hente PCer alle dager mellom 12:00-22:00.

Garanti på alle PCer!
Betaling - via kort, vipps eller postoppkrav

Greencom.no Birgitte Hammers vei 3D 1167 Oslo. Tlf 96 90 46 63. Org nr: 821 489 202 MVA

© 2020 by Greencom.no. All rights reserved.